Nedelja 21.04.2013.
03:31
S. A. - Vesti - Foto: Vesti

Igor i dalje čeka

Za put u Moskvu nedostaje 3.500 evra: Igor Dundić

- Nedavno nam je Nešo Stanojević iz Regenzburga, rodom iz Bratunca, poslao 100 evra. Nije to prvi put da pomaže Igoru. Hvala mu na svemu, kao i svim drugim donatorima koji su nam do sada pomagali.

- Teška su vremena i ljudi u Republici Srpskoj, ali i oni koji rade u inostranstvu, sve teže žive i znam da im nije lako da odvoje novac za zemljake koji su u nevolji. A, ipak to rade. Zato svaki njihov prilog, ali i reč podrške, bude nadu. Verujem da će moj sin ipak otići u Rusiju, možda ne kada smo planirali, ali šta da se radi.

- Nadam se samo da nećemo dugo odlagati transplantaciju, jer nije dobro da se prave velike paze, to utiče na efekte lečenja - kaže zabrinuta Mileva Dundić.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online