Petak 19.04.2013.
14:46 >> 17:24h
Vestionline, Blic

Vajda: Nole se ponovo povredio, ali igra!

Ponovo problemi za zglobom - Novak Đoković

"Novak se ponovo žalio na bol pošto je na treningu dislocirao kost u zglobu", rekao je Vajda ne želeći da daje bilo kakve prognoze.

Informaciju da je Novak dislocirao kost u zglobu prvobitno je na Tviteru objavio novinar Nik Lester, ali je posle pojasnio da nije siguran da li je Marjan Vajda to rekao u vezi sa današnjim mečom sa Nieminenom ili u kontekstu celokupne povrede.

Tako da još uvek nije sigurno hoće li Novak Đoković izaći na teren danas od 17 časova protiv Jarka Nijeminena. Pobednik ovog meča u polufinalu se sastaje sa Italijanom Fabijom Fonjinijem koji je u dva seta pobedio Francuza Rišara Gaskea.

U drugom polufinalu sastaju Žo Vilfred Conga koji je pobedio Stansilasa Vavrinku sa 2:1 (2:6, 6:3, 6:4), i Rafael Nadal koji je istim rezultatom eliminisao Bugarina Gregora Dimitrova 6:2, 2:6, 6:4.

Novak je do sada u Monte Karlu odigrao dva meča i to protiv Mihaila Južnjeg i Huana Monaka. Oba je dobio u tri seta govoreći posle pobeda da je i dalje oprezan zbog oporavka od povrede, zadobijene u meču Dejvis Kupa sa Semom Kverijem

2024 © - Vesti online