Petak 19.04.2013.
10:37
Vestionline, Blic

Vavrinka: Marej je savršen protivnik za mene

Stanislas Vavrinka

"On je neverovatan igrač, uvek je teško dobiti ga. Stoga, za mene je ovakva eliminacija Endi Mareja svakako iznenađenje. Igrao sam čvrsto, dobro, sa dosta samopouzdanja, znao sam šta hoću. Uz to, on igra sporo, sa osnovne linije i ne vrši veliki pritisak, što meni na šljaci savršeno odgovara", rekao je Vavrinka posle meča.


Endi Marej je posle ubedljivog poraza sa 6:1, 6:2
rekao da se okreće pripremi za Masters u Madridu, a kao razlog debakla protiv Švajcarca navodi veliki broj neiznuđenih grešaka.

""Imao sam 24 neiznuđene greške, što je previše. Baš sam mnogo grešio, što je on iskoristio i diktirao tempo sve vreme. Treba mi vremena da se naviknem na šljaku, ali i mečevi protiv najboljih svetskih igrača da bih shvatio šta radim dobro, a šta loše. Baš sam razočaran, niko ne voli tako da izgubi. Nadam se da će mi ovo biti motivacija da napredujem, jer me zaista čeka mnogo rada. Moraću naporno da treniram u naredne dve nedelje kako bih bio spreman za Madrid", kazao je Marej.

Naredni turnir na zemljanoj podlozi počinje 5. maja u Madridu, zatim se teniseri sele u Rim, a onda na red dolazi Rolan Garos.

2024 © - Vesti online