Petak 19.04.2013.
12:00
Z.M. - Foto: Vesti

Pomoć stigla u pravi čas

Borka i Čedina Dražević

Ovog puta reporter "Vesti" je Borki i Čedini uručio donaciju od 100 AUD
koju im je posredstvom Humanitarog mosta poslala Slavica Lazić iz Australije. Donacija je stigla u pravom trenutku jer su im zalihe lekova na izmaku.

- Čedina i ja se najviše plašimo da ostanemo bez lekova bez kojih nam nema života, ma kakav bio. Čedina je nakon preležanog šloga već nekoliko godina potpuno nepokretna i svaki naredni dan zavisi joj od lekova, a bez njih već godinama ni ja ne mogu. Veoma mi je važno da moja sestra ima svu potrebnu terapiju, samo nju imam na ovom svetu i negujem je kao malo dete. Štedljivo trošimo novac koji nam pošalju dobri ljudi. Do pre mesec nam je to trajalo, a onda sam poslednji dinar potrošila za lekove za koje nam je mesečno potrebno 15.000 dinara. Zahvaljujući donaciji Slavice Lazić bićemo mirne bar još mesec dana, a posle ćemo videti šta ćemo i kako ćemo. Ništa nam drugo ne preostaje nego da čekamo - kže Borka Dražević.
 

Starice Borka i Čedina, jedini potomci Dragomira Draževića, narodnog heroja koji je zajedno sa svoja tri sina poginuo u toku Drugog svetskog rata, poslednjih godina preživljavaju samo zahvaljujuči pomoći koja im stiže preko Humanitarnog mosta.
 

POZIV DONATORIMA 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online