Četvrtak 18.04.2013.
21:33
Dailymail, Vestionline

Oženio je da bi pre smrti imala "venčanje iz snova"

Saznala da ima metastazirajući rak jetre, pa je napravila listu neostvarenih želja. Među njima je bila i svadba iz snova...
 

Kejti Birč je za svoju umiruću prijateljicu iznajmila veliki zamak, u kome je napravila prijem. Na vrata buduće mlade poslala je frizera, šminkera i lepu venčanicu i, nakon što je sve bilo spremno, poslala Jaguara old-tajmera da je dovede na venčanje.

U prostoru iz snova devojku je sačekao model Deni Visker, koji je rado prihvatio da na jedan dan bude "gospodin Pravi" za Kajli.

Malobrojne zvanice su uživale u šampanjcu i svadbenoj torti a ništa nije davalo utisak da su se mlada i mladoženja upoznali na dan venčanja.

"Mladoženja je bio veoma fin i jako zgodan", priča Kajli. "Na početku je sve bilo bizarno - nisam mogla da prestanem da se smejem. Kada sam se malo navikla, stvarno sam uživala. Kejti je napravila čudo. Čak sam imala i svog fotografa", kaže mama dvogodišnjeg dečaka Kaia.


Mlada žena se nakon neočekivane svadbe vratila lečenju i ostvarivanju drugih stavki sa liste - uskoro planira da poseti London sa svojim malim sinom.

2024 © - Vesti online