Četvrtak 18.04.2013.
12:39
Telegraf

U kutijama keksa krili gel za potenciju

Foto: Ilustracija

Na graničnom prelazu Horgošcarinici su danas zaplenili 700 kesica oralnog gela za potenciju "Kamagra". Gel je zaplenjen u autobusu švajcarskih registracija, koji je saobraćajo na relaciji Novi Pazar – Bern.
 

Iako ih je carinik uredno pitao da li imaju šta da prijave, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa. Ipak, detaljnom kontrolom uz pomoć mobilnog skenera otkriveno je da se u u frižideru autobusa nalazi 50 pakovanja po sedam gelova za potenciju "Kamagra".
 

Daljom kontrolom, u kesi za đubre pored vozačevog sedišta otkrivene i dve kutije "plazma" keksa, u kojima je pronađeno još 50 pakovanja sa po sedam gelova istog preparata.
 

Protiv vozača, državljanina Srbije iz Novog Pazara, koji se i prijavio kao vlasnik neprijavljene robe, pokrenut je prekršajni postupak. On je izjavio da je preparat za potenciju trebalo da preda bratu u Cirihu.
 

"Kamagra" se kao i drugi slični preparati koristi u lečenju impotencije, jer sadrži supstance koje utiču na cirkulaciju i povećavanjem prokrvljenosti omogućava erekciju. "Kamagra" potiče iz Indije i po sastavu i dejstvu odgovara mnogo skupljoj i poznatijoj "Vijagri".

2024 © - Vesti online