Sreda 17.04.2013.
20:44
Vestionline

LŠ: Vaterpolisti Zvezde trijumfovali u Segedu

Sjajna partija vaterpolista Zvezde

Zvezda se tako približila plasmanu na završni turnir elitnog takmičenja, čiji će se završni turnir održati u Beogradu.

Najefikasniji u Crvenoj zvezdi bio je Boris Vapenski sa tri gola, ali treba istaći i odličnu partiju golmana Denisa Šefika, kao i sjajnu podršku koju su pružili navijači crveno-belih sa tribina bazena blizu Segeda.

Zvezda je povela, ali su potom Mađari serijom 4:0 stekli veliku prednost tri minuta pred poluvreme. U samom finišu prvog poluvremena Zvezda je takođe dala četiri brza gola, za vođstvo od 5:4.

Drugo poluvreme blistao je golman Denis Šefik koji je primio samo jedan gol, pa je Zvezda rutinski povećala prednost i zadržala dva gola viška - 7:5.

"Ovaj rezultat ne znači ništa još uvek. Krećemo od nule u Beogradu. Dobili smo, ali uz dosta oscilacija i biće sjajan meč u revanšu. Razliku je napravila naša odbrana. Seged je odličan tim, sa mnogo dobrih individualaca. Propustili mnogo sjajnih prilika, kao što ste videli, pa nam u revanšu sigurno neće biti lako", rekao je trener beogradskog kluba Dejan Savić posle meča.

Drugi predstavnik Srbije Partizan dočekaće ruski Spartak Volgograd, dok se u preostalim mečevima sastaju Vuljagmeni – Barseloneta i Galatasaraj – Jug.

2024 © - Vesti online