Ponedeljak 15.04.2013.
17:57
Vestionline

Sklapaju privremene brakove s devojčicama radi seksa

Prodaju iz za "jednokratnu upotrebu"
 

Aktivisti navode da su "kratkoročni brakovi" nelegalni u Indiji i zabranjeni u islamu, ali da je ova pojava sve prisutnija u Hajderabadu, gde bogatiji strani državljani, agenti lokalnih agencija i pojedini muslimanski sveštenici zloupotrebljavaju siromaštvo među muslimanskim porodicama.


Jedna 17-godišnja žrtva "kratkoročnog braka", Naušin Tobasum, pobegla je od kuće prošlog meseca kada su njeni roditelji, navodno na nju vršili pritisak da stupi u odnose sa sredovečnim Sudancem, koji je platio oko 1.800 dolara da mu mesec dana bude "supruga".


Tobasum je pobegla iz roditeljske kuće i otišla u policiju koja je uhapsila mladoženju, njenu tetku i članove muslimanskog sveštenstva, dok je za roditeljima objavljena poternica.


"Ukoliko Sudanac želi seksualne usluge u svojoj zemlji, to mora trostruko više da plati, jer tamo ima mnogo manje devojaka ili treba da uzme drugu ženu. U Indiji su devojke jeftinije i lepše. Iako u Indiji borave samo nekoliko dana, stranci stupaju u ovu vrstu kratkoročnih brakova radi seksualnih odnosa", rekao je policijski zvaničnik Vidžaj Kumar.

2024 © - Vesti online