Ponedeljak 15.04.2013.
15:22
S media

Džastin Biber ostavio svet bez teksta

Pevač (19), koji je trenutno na turneji po Evropi, posetio je čuveni dom u kome se Ana Frank dve godine skrivala sa porodiciom od nacista tokom holokausta.

Ogorčeni ljudi ga nazvali moronom i kretenom: Džastin Biber

Posle sat vremena obilaska muzeja, Biber je ostavio poruku u knjizi utisaka: ''Zaista inspirativno iskustvo. Ana je bila sjajna devojčica. Nadam se da bi bila 'beliber' (fan Džastina Bibera – prim. nov)”.

Osoblje muzeja objavilo je pevačev komentar na Fejsbuk stranici Kuće Ane Frank nakon čega je krenula lavina negativnih komentara zbog pretencioznog zapisa.

Mnogi su Biberovu posvetu ocenili kao ''punu nepoštovanja”, ''neukusnu” i ''sramotu za Kanađane”. Bes se sa Fejsbuka prelio i na Tviter, gde je Biber nazvan ''moronom”, i ''kretenom” dok su se neki pitali da li je on uopšte autor ovako šokantne poruke.

Međutim, služba za odnose sa javnošću iz Kuće Ane Frank potvrdila je da je Džastin bio u muzeju.

''Veoma se zainteresovao za njenu priču”, kazali su iz PR službe i prokomentarisali Biberovu poruku veoma dostojanstveno: ''On ima 19 godina i živi u čudnom svetu. Poruka nije bila baš bila razumna, ali nije imao lošu nameru”.

Mnogi na Tviteru se nisu složili, neki su čak predlagali da je vreme da Biber ode na rehabilitaciju. Jedna osoba je napisala: ''Plače mi se pri pomisli dokle je čovečanstvo stiglo".

2024 © - Vesti online