Utorak 16.04.2013.
08:00
Vestionline

Brazilsko feniranje - seksi frizura za kojom muškarci lude

Lako za održavanje!
 

Da bi se postigao gore pomenuti efekat, na kosu se nanosi nanomolekularni keratin, supstanca koja je inače sastavni deo ljudske dlake. Pod visokom temperaturom i pomoću specijalnih pegli keratin se “unosi” u dlaku hraneći je i dajući joj visoki sjaj. Na ovaj način stvara se zaštitni proteinski sloj oko srži dlake, a zahvaljujući keratinu kosa dobija potrebnu vlagu i blistavost (deluje izrazito zdravo) i težinu, zbog koje kosa "pada", pa zato bude ravna.

Nakon toga sledi feniranje i kao zadnja faza "peglanje", a krajnji rezultat je glatka, čvrsta i zdrava kosa u savršenom stanju i blistavog sjaja.

PRE i POSLE
 

Najbolji rezultati su vidljivi na ekstremno oštećenoj i hemijski tretiranoj kosi.

Jedan tretman dovoljan je za vremenski period od tri do devet meseci, u zavisnosti od kvaliteta dlake i oštećenosti kose.

Održavanje frizure: JEDNOSTAVNO! Operete kosu i samo osušite fenom.

Za dugotrajno zadržavanje keratina u kosi, najbolje je da je održavate šamponima u kojima nema sulfata. Takođe, ne preporučuje se kvašenje kose u bazenu ili moru, jer hlor i slana voda neutralizuju delovanje tretmana. Kosu ne bi trebalo farbati 14 dana nakon nanošenja keratina.

2024 © - Vesti online