Ponedeljak 15.04.2013.
06:04
Alo!

Ćemo: Danijel će imati seks sa Jovanom!

Mogla bi da bude obrađena na Farmi: Jovana Nikolić
 


- Jovana je lepa i atraktivna devojka, tako da nije čudo što se svidela Danijelu. On je mlad momak i iako izgleda stidljivo, uopšte nije takav, te nije isključeno da dođe do seksa između njega i Jovane. Naravno, on će uvek biti džentlmen i neće forsirati da se nešto desi ukoliko ona to ne želi. No, videćemo kako će se stvari odvijati, te ukoliko oboje to budu želeli, možda i vidimo seks pred kamerama - izjavio je Ćemo za dnevni list “Alo!“ nakon što je tokom noći između subote i nedelje u direktnom prenosu sa “Farme“ video da su pali prvi poljupci između Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, koji su noć proveli u istom krevetu.


Romansa je počela u petak uveče, na žurki. Pevač i manekenka su se zbližili nakon veoma izazovnog plesa, što je očigledno uticalo na njihove emocije, te su pali i prvi poljupci između njih dvoje. Kako je sam rekao, Danijel je ceo dan razmišljao da li da dođe kod Jovane u krevet, a na taj korak ga je podstakao Filip, koji ga je odveo do manekenkinog ležaja. Pevač joj se uvukao u posteljinu, a nakon nekoliko poljubaca, manekenki je rekao: “Lepotice moja“.


- Nećemo nikoga da kopiramo. Bićemo autentični - rekla mu je Jovana, verovatno misleći na Filipa i Staniju, koji su nekoliko dana pre njih shvatili da su zaljubljeni jedno u drugo. Danijel i Jovana su potom jedno drugom uputili još nekoliko komplimenata, a zatim su utonuli u san.

2024 © - Vesti online