Nedelja 14.04.2013.
22:34
Vestionline, Beta

Vujošević: Metalac ne pokazuje kvalitet koji ima

Duško Vujošević

"Svaka ekipa može da dobije bilo koga ako je potceni, što su i dosadašnji rezultati pokazali. Metalac je slovio kao jedan od glavnih favorita za četvrto mesto i plasman u Jadransku ligu, ali su imali dosta problema i ne uspevaju da do kraja pokažu kvalitet koji imaju", rekao je Vujošević posle pobede sa 86:68 u hali "Pionir".

"Ono što je kvalitet Partizana je to što ima predvidiv startni pristup u svakoj utakmici, maksimalnu angažovanost i to je donelo rezultat", dodao je on.

Vujošević je rekao da je Partizan imao potrebu da igraju oni koji nisu mnogo nastupali i pohvalio svoju ekipu.

"Oni su veoma pošteni, radni i provode na terenu više od drugih. Sve više ljudi sada postaje svesno o kakvom se talentu radi", rekao je trener crno-belih.

Trener Metalca Vladimir Mišković kazao je da niko u njegovom klubu nije imao iluzije da može da se pobedi Partizan, ali da je cilj bio da se crno-belima što časnije suprotstave.

"Partizan je jaka ekipa, a mi smo samo u nekim trenucima uspevali da pokažemo da imamo kvalitet. Oni su relativno lako dolazili do značajne prednosti. Mi 15 minuta igramo dobro, a onda za nekoliko minuta primimo veliki broj koševa. Niko nije imao iluzije da možemo da pobedimo Partizan, ali nam je cilj bio da se suprostavimo što časnije i da što bolje odigramo", rekao je Mišković.

Partizan će u sledećem kolu dočekati Konstantin, dok će Metalac na svom terenu igrati protiv Crvene zvezde.

2024 © - Vesti online