Nedelja 14.04.2013.
22:41
B92

Ženski Tarzan: Podigli je majmuni u džungli

Marina svoju neverovatnu životnu priču pretočila u knjigu
 

Marina Čepmen je kidnapovana kada je imala tri godine, ali su je, igrom slučaja, otmičari ostavili u kolumbijskoj džungli, verujući da neće preživeti u divljini. Međutim, uspela je da preživi, kako tvrdi, zahvaljujući divljim životinjama i to pre svega majmunima, koji su je prihvatili u svoju skupinu, pišu britanski mediji.

Njena potresna priča dobila je sasvim novi obrt kada su je u okolini pograničnog grada po imenu Kukuta pronašli lovci. Dolazak u civilizaciju nije prošao onako kako bi se očekivalo, pa se devojčica ubrzo našla na ulici, deleći život sa brojnim lutalicama. Čak i kada je usvojena uz pomoć socijalne službe, njena agonija nije se završila jer su je novi roditelji zlostavljali i tretirali kao robinju.

Uspevši da preživi sve nedaće, Marina je danas uspešna domaćica, udata za crkvenog muzičara, majka i baka, volonterka i stručnjakinja za južnoameričku kuhinju. Čepmen je svoj život pretočila u memoare pod nazivom "Devojčica bez imena" (The Girl with No Name) koji će se ovog aprila pojaviti u knjižarama širom sveta.

2024 © - Vesti online