Ponedeljak 15.04.2013.
00:06
Beta

DSS odgovara DS-u: Srećom, niste izdali Kosovo do kraja

Vrh DSS-a: Nastavlja se prepucavanje sa demokratama
 

"DS obmanjuje javnost, jer su neistina i borba za golu vlast jedina politika te stranke. Najpre, DS je zaboravila da je Kosovo i Metohija i danas lažna država, uprkos žarkim željama, ali i konkretnim potezima DS da se toj marionetskoj tvorevini da legitimitet", naveo je u pisanoj izjavi portparol Pokrajinskog odbora DSS i poslanik u Skupštini Vojvodine Milenko Jovanov.

Jovanov je dodao da je DS zaboravio i da je u Vladi kojoj je predsedavao predsednik DSS Vojislav Koštunica DS imao većinu ministara kao i da je predsednik DS Boris Tadić tada bio predsednik Srbije.

"Zahvaljujuci Koštunici, Srbija danas ima Ustav koji je poslednja brana separatizmu. Posebno separatizmu Bojana Pajtića. Vreme Bojana Pajtića je prošlo i to su mu građani već saopštili.

Pokrajinski odbor DS poručio je u nedelju Koštunici da ne brani Ustav Srbije od Vojvodine, jer su u vreme njegovog premijerskog mandata nezavisnost proglasili i Kosovo i Crna Gora.

"Molimo gospodina Vojislava Koštunicu, za čijeg su premijerskog mandata nezavisnost proglasili i Kosovo i Metohija i Crna Gora, da ne brani Ustav Srbije od Vojvodine", naveo je DS.

2024 © - Vesti online