Subota 13.04.2013.
19:25
Vestionline, Beta

KK Crvena zvezda: Odbijamo Bojićeve kazne!

Bojićeve odluke su "ništavne i netačne" - KK Crvena zvezda

"Vaše saopštenje sa informacijama o odlukama u potpunosti odbijamo i sigurno nećemo izvršiti plaćanje po njemu, jer je u potpunoj suprotnosti sa propozicijama i disciplinskom pravilnikom KSS-a... Treba dobro da pročitate član 6. disciplinskog pravilnika KSS i lako ćete zaključiti da vam zbog nepoštovanja procedure nijedna odluka nije validna, a time ni pravosnažna", navodi se u sopštenju Zvezde.

Bojić je novčano kaznio klub, predsednika kluba Nebojšu Čovića zbog kritikovanja medija i kapitena Igora Rakočevića zbog tehničke greške.

Zvezda je navela da je tražila da se osim obaveštenja klubu dostave "odluke u skladu sa zakonom o upravnom postupku" i da Bojić krši zakon zato što to ne ispunjava.

U saopštenju koje je potpisao predsednik Upravnog odbora Miloš Ninković navodi se da Bojić nije imao pravo da kažnjava Čovića.

"Vi se veoma samovoljno ponašate jer ne dajete mogućnost klubovima da se žale na vaše lične i tendeciozne odluke, imajući u vidu da ih ne procesuirate u skladu sa zakonima Srbije, a i disciplinskim pravilnikom KSS", navodi se saopštenju.

Zvezda je navela da će preduzeti "zakonom propisane mere" ako Bojić nastavi da šalje "papire... bez poštovanja zakona".

"Imajte u vidu da je vreme vaše nestručnosti, nekompetentnosti i bahatosti sigurno prošlo, ma ko vas podržavao", piše u saopštenju Zvezde.

Klub je naveo da su i ostale odluke "ništavne i netačne", kao i da će Zvezda reagovati na sve što Bojić "bude pogrešno radio".

Rakočević je kažnjen redovnom kaznom zbog dobijene tehničke gresške, ali se ta kazna ne pominje u saopštenju Zvezde.

2024 © - Vesti online