Petak 12.04.2013.
20:04
Beta

Večerajte u vazduhu, 50 metara nad Beogradom

Ovako je izgledala večera nad Budimpeštom
 

Zainteresovani će moći da se prijave za učešće na pultu koji će biti otvoren u tržnom centru Delta siti, inače organizatoru tog događaja.

Cene "Večere na nebu", koja je, kako je saopšteno, već obišla mnoge svetske metropole, poput Londonda i Sidneja, kreću se od 100 evra po osobi za branč opciju do večere za koju je potrebno izdvojiti 220 evra. Ručak košta 170 evra po osobi, a šampanjac i koktel po 70 evra.

"Neobična konstrukcija sa luksuznim stolom za 22 osobe nalazi se na čak 50 metara visine i na potpuno bezbedan način nudi nezaboravno iskustvo, obrok među oblacima. Uz prekrasan pogled na panoramu grada i uživanje u specijalitetima vrhunskog kuvara ovo će definitivno biti dešavanje koje se dugo pamti" izjavila menadžerka Milena Maksić.

Događaj se organizuje na platou ispred Delta sitija u Beogradu, a hranu za "Večeru među oblacima" pripremiće šef kuhinje hotela "Square Nine" Goran Kovačić.

"Večera na nebu" je do sada obišla više od 30 zemalja i dobila zvanično ovlašćenje u SAD-, Australiji, Južnoj Africi i Evropi.

2024 © - Vesti online