Petak 12.04.2013.
14:35
Vestionline, Beta

Rumenige: Uzbuđen sam što igramo protiv Barselone

Barselona je favorit - Karl Hajnc Rumenige

"Veoma sam uzubuđen što ćemo igrati protiv najboljeg tima u Evropi. Barselona je za mene pravi reper kvaliteta. Oni su ekipa koju su u poslednjih nekoliko godina najviše puta osvajali ovo takmičenje", rekao je Rumenige posle žreba u Nionu, a preneli su britanski mediji.

On je dodao da igranje na domaćem terenu u prvom meču polufinala predstavlja prednost, kao i da Barselona za njega predstavlja glavnog favorita za osvajanje Lige šampiona.

"Mislim da to što igramo kod kuće u prvom meču predstavlja malu prednost za nas, uprkos popularnom verovanju da je to mana. Videli smo to protiv Juventusa u četvrtini finala. Svi su pričali da je to veoma loše po nas, ali mi smo odigrali odličnu utakmicu na svom terenu, pa smo rasterećeni mogli da otputujemo u Italiju. I dalje osećam da je Barselona glavni favorit za osvajanje Lige šampiona, imaju sjajan potencijal u napadu", rekao je predsednik Bavaraca.

Bajern će 23. aprila dočekati na 'Alijanc areni' Barselonu u prvom meču polufinala Lige šampiona, dok će u Španiji gostovati nedelju dana kasnije.

U drugom polufinalnom meču sastaće se Borusija iz Dortmunda i Real Madrid.

2024 © - Vesti online