Četvrtak 18.02.2010.
17:28
Mondo rs

Survivor: Tejina kampanja

 Opasna Slovenka krenula u kampanju: Teja
 

Približava se čas odluke o tome ko je ovogodišnji pobednik surovog rijaliti-šoua Survivor, a kuriozitet je da su u finalu dve žene, Vesna Đolović iz Beograda i Slovenka Teja Lapanja. Sa njima će biti i jedan muškarac - Aca, Dušan ili Njegoš.

Finalna epizoda počinje u četvrtak u 21 čas. Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio Televizije Foks gde će, glasovima takmičara (Velikog veća) i publike, biti odlučeno ko osvaja glavnu nagradu.

 

Glasaće ceo region, a glasovi publike za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi.

Samo jedno od njih odneće kući 100.000 evra. Zaslužena suma posle 52 dana preživljavanja na Filipinima, odricanja od blagodeti civilizacije...

Slovenka Teja, koja je po opštim ocenama, potpuno zasluženo ušla u finale, ništa ne prepušta slučaju, pa je pokrenula svojevrsnu internet-kampanju (ili su to učinili njeni navijali, sasvim svejedno).

Na youtube je okačen njen promotivni video klip sa pozivom svim gledaocima iz Srbije, Slovenije, BiH, Makedonije i Crne Gore da glasaju za nju u četvrtak uveče, kada će u studiju Televizije Fox biti proglašen pobednik.

Pogledajte njen spot:


 

2024 © - Vesti online