Nedelja 14.04.2013.
05:45
S. A. - Vesti - Foto: Vesti

Paketi za porodicu Devedžić

Svaka pomoć dobro došla: Slavica Devedžić

Smešteni su u staroj, napuštenoj kući. Najstarija ćerka se udala, najmlađi sin Antonije ide u vrtić, a od jeseni će sa četiri sestre svakoga dana ići u školu.


Slavica je bez supruga ostala nedugo nakon što su morali da napuste svoj dom. Sa decom se sama probijala kroz život teško podnoseći gubitak glave porodice, jedinog čvrstog oslonca u nevoljama koje su ih snašle.


Više puta je sa zahvalnošću isticala da zahvaljujući čitaocima "Vesti" nikada nijedno dete nije morala da posle škole šalje u nadnicu. Govorila je da bi joj srce prepuklo da je došla u situaciju da odluči ko će od njih šestoro morati da se odrekne školovanja i sa njom podeli teret vođenja domaćinstva.


Hrabrost ove žene koja se trudila da i pored svega zaštiti decu navela je brojne čitaoce "Vesti" da joj u minulom periodu na razne načine pomognu, a ova pošiljka iz Sidneja biće im prosleđena u najskorije vreme. U paketima se sigurno nalazi mnogo lepih i korisnih poklona za sve Devedžiće.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online