Četvrtak 11.04.2013.
10:02
Vestionline

Roben: Sjajan uspeh, sad samo ne Borusija!

Pokorili "staru damu" - Arjen Roben i Mario Mandžukić

Holanđanin smatra da je velika stvar nadigrati Juventus u Torinu, a u polufinalu ne bi voleo da igra protiv rivala iz Bundeslige Borusije Dortmund.

"Voleo bih da izbegnemo Borusiju u polufinalu, ali nemamo izbor, šta bude biće. Mislim da su u polufinalu četiri najbolja tima u ovom momentu. Neverovatno je dobiti u Torinu sa 2:0, oni su tu neporaženi. Još teže je dominirati kao što smo mi u drugom poluvremenu. Bila je to sjajna igra", zaključio je Roben.

Trener Bajerna Jup Hejnkes pohvalio je svoje igrače posle još jedne pobede i naglasio da je veoma dobro što su i dalje čvrsto na zemlji, a kao i Roben ističe da bi voleo da se odmeri sa jednim od španskih velikana.

"U poslednje vreme na njihov račun stižu mnoge pohvale i nije lako ostati fokusiran. Ali, oni su čvrsto na zemlji i znaju da smo za sada osvojili samo jedan od tri planirana trofeja - titulu u Nemačkoj. Okrećemo se polufinalu, pravi je trenutak da vidimo da li smo rame uz rame Realu i Barseloni", izjavio je Hajnkes.

Napadač Mario Mandžukić postigao je jedan od najvažnijih golova u karijeri.

"Znali smo da će biti teško posebno zbog atmosfere na stadionu. Nije bilo lako, ali smo morali da ostanemo mirni i čekamo na gol. Odlazak u polufinale bio je prvi cilj ekipe, ali sam srećan i zbog postignutog pogotka", rekao je Mandžukić.

Žreb za polufinale obaviće se u petak, a pored Bajerna u šeširima biće i Borusija Dortmund, Barselona i Real Madrid.

2024 © - Vesti online