Sreda 10.04.2013.
10:37
pressonline.rs

Supruga Ljubiše Bogdanovića: Držao je pištolj i rekao ''Nema nam više života''

I dalje nije poznato šta ga je nateralo da počne da ubija ljude: Ljubša Bogdanović (drugi sleva)

Kako navode ''Novosti'', Jedino što pita i zanima jeste šta joj se desilo sa sinom. Još joj niko nije rekao da je njen sin podlegao povredama. Ispričala je da joj se sin sa stricem, Ljubišinim bratom, rano ujutru spremao da krene na posao.

''Plačnim glasom, onako samo za sebe, pita da li je uspeo da ode na posao ili ga je otac sustigao i ubio'', rekao je za ''Novosti'' jedan od lekara koji je pregledao Javorku.

''Svi smo bili kao jedna velika porodica. Nije bilo nikakvog nagoveštaja da će ovo

Jedini preživeli iz Ivanče: Trčao iz kuće u kuću pune mrtvih

 

Aleksandar Stekić (25) jedini je preživeo masakr koji je u Velikoj Ivanči počinio Ljubiša Bogdanović, u kome je živote izgubilo trinaestoro ljudi, među kojima i jedna beba, kaže da se ničega ne seća, da je ostao živ samo "pukom srećom" i da je ubistvo svoje majke i bake prespavao.

da uradi'', rekla je Javorka Bogdanović u Urgentnom centru.

Zdravstveno stanje Javorke je zasad stabilno.

''Ona je neznatno bolje. Nije životno ugrožena. Probudila se, čak je i komunicirala sa lekarima. Njen pritisak i stanje svesti se popravljaju, i to su dobre vesti", rekao je za Novosti direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar.

Ljubiša Bogdanović (60) iz Velike Ivanče kod Mladenovca ubio je juče ujutru 13 osoba, bližu i dalju rodbinu, među kojima je i jedno dvogodišnje dete.

2024 © - Vesti online