Sreda 10.04.2013.
10:36
Vestionline

Ronaldo: Poraz u Istanbulu je lekcija za budućnost

Zakomplikovali sebi život u Istanbulu - Kristijano Ronaldo

U polufinale se ipak plasirao Real Madrid, koji je u revanšu u Istanbulu izgubio od Galatasaraja sa 3:2, ali je prošao dalje pošto je u prvom duelu pobedio sa 3:0.

"Veoma smo srećni što smo posle teške utakmice prošli dalje. Ovo će nam služiti kao primer za budućnost. Galatasaraj nam je otežao stvari, ali smo mi u stvari ti koji smo zakomplikovali sebi život. Moramo da budemo u utakmici svih 90 minuta. Sada nam ostaje samo da vidimo koga ćemo dobiti u žrebu za polufinale", rekao je Ronaldo.

Trener španske ekipe Žoze Murinjo izjednačio je rekord Aleksa Fergusona po broju polufinala Lige šampiona, pošto obojica stručnjaka sada imaju po sedam učešća u toj fazi takmičenja.

"Nisam imao vremena da budem nervozan. Galatasaraj nije igrao sa 11 igrača, već sa njih 50.000. U ovoj vrsti utakmice mogli smo sve da izgubimo, a ništa da dobijemo. Ne znamo protiv koga ćemo igrati u polufinalu, ali će svakako biti velika ekipa i biće nam teško. Sada je vreme da uživamo, a ne da strepimo od sledećeg protivnika", istakao je Murinjo.

U ostalim četvrtfinalnim duelima Barselona će dočekati Pari Sen Žermen (prva utakmica 2:2), dok će Juventus kod kuće igrati protiv Bajern Minhena (0:2).

2024 © - Vesti online