Utorak 09.04.2013.
16:37
B92

Pas koji je voleo trole opet izbačen na ulicu

Smucanje po gradskim ulicama i prevozu mu je izgleda
 

Njemu je obezbeđen privremeni smeštaj u porodici koja ima kućne ljubimce, a Snežana Bulajić, docent Fakulteta za veterinu, kaže da će nastaviti da mu traže dom.

"Udomitelj je odlučio da ga vrati, tako da smo ga preuzeli i on se sada nalazi na sigurnom. Brigu o njemu će privremeno voditi porodica koja ima ljubimce i iskustvo sa psima. Mi tražimo porodicu koja će ga voleti i želja nam je da ostane na teritoriji Beograda" kaže Snežana Bulajić, navodeći da je pas dobio ime Jova.

Ovaj pas je u žižu javnosti dospeo kada su fotografije na kojim se vozio trolejbusom, dospele u javnost, a putem Fejsbuka i medija je započeta potraga za njim. Posle nekoliko dana pronađen je u Mladenovcu, kada je pokušao da uđe u "Lastin" autobus i vrati se za Beograd.

"Beograde, našem Beograđaninu Jovi je potreban novi dom. Bivši udomitelji su imali svoje razloge, koje poštujemo. Danas smo ga preuzeli. Na sigurnom je, ne brinite! Ujedno smo otišli do Veterine BG da preuzmemo njegov pasoš. Naš dečak je početkom ove godine, tačnije 14. januara vakcinisan, čipovan i kastriran i potom pušten na ulice njegovog Beograda. Njemu nije mesto na ulici, duboko greše oni koji misle tako" navela je Snežana Bulajić na svom Fejsbuk profilu.

2024 © - Vesti online