Ponedeljak 08.04.2013.
10:03
Vestionline

Janković: Serena bi mogla i malo lošije da odigra

Nemoćna protiv raspoložene Serene Vilijams - Jelena Janković

"Imala sam neverovatnu nedelju u Čarlstonu. Volim da se vraćam ovde svake godine i uživam u svakom minutu na terenu. Takođe, obožavam ove sofe na kojima se odmaramo između poena, o čemu sam već pričala, provela bih na njima celu nedelju", rekla je Jelena posle poraza u tri seta 6:3, 0:6, 2:6 i pohvalila Vilijamsovu koja je osvojila 49. trofej u karijeri.

"Serena je velika šampionka, zaslužila je sve čestitke, odigrala je sjajan meč. Samo, možda bi sledeći put mogla da odigra malo lošije", u šali je dodala Jelena.

Serena Vilijams je po treći put osvojila turnir u Čarlstonu, a posle meča je izjavila da se trudila da zadrži fokus uprkos izgubljenom prvom setu.

"Trudila sam se da zadržim nivo igre. U prvom setu sam bila veoma blizu, osećala sam da sam mogla da povedem sa 3:0. Ona je igrala veoma dobro u bitnim momentima, a ja sam propustila mnogo dobrih prilika. Ona je to iskoristila i dobila prvi set", rekla je Serena o igri naše teniserke.

Tokom meča viđen je i verbalni duel prve i devete nositeljke koji je počeo prilikom jednog servisa srpske teniserke. Serena nije vratila lopticu jer navodno nije bila spremna. To je iritiralo Jelenu, koja je upitala glavnog sudiju meča Kadera Nounija: "Dokle da čekam?"

Umesto Nounija odgovorila je Serena: "Dok ne budem spremna!"

2024 © - Vesti online