Nedelja 07.04.2013.
22:46
Beta

Niška policija juri "neprijatelje" koji lepe plakate

SNS: Borba protiv Nikolića i Vučića odgovara samo neprijateljima Srbije

Po užem centru Niša izlepljeni su plakati protiv SNS na kojima su čelnici te stranke i Srbije optuženi za izdaju. Na plakatima je fotografija predsednika Srbije Tomislava Nikolića i lidera SNS Aleksandra Vučića uz poruku - mala je ovo zemlja koliki smo mi izdajnici.

Policija je navela da je po ovlašćenju istražnog sudije Osnovnog suda i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, izvršila uviđaj na više lokacija u gradu na kojima su izlepljeni plakati.

"Policija je takođe obavila razgovor sa više lica na okolnosti ovog događaja. O svim utvrđenim činjenicama biće dostavljen izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu", navodi se u saopštenju dostavljenom večeras medijima.

Gradski odbor SNS u Nišu plakate protiv Nikolića i Vučića okarakterisao kao borbu protiv interesa Srbije. Niški naprednjaci naglašavaju da predsednik Srbije vodi bespoštednu borbu za interese države i da "smo svi svedoci teških pregovora i odluka koje moraju da donesu oni, kojima su građani Srbije dali odgovornost vršenja vlasti".

"Plakati koje je pod okriljem noći neko zalepio govore upravo o tome ko ih je lepio i o njegovom nalogodavcu. Borba protiv SNS, Vučića i Nikolića je i borba protiv interesa Srbije, a takva borba u ovom trenutku odgovara samo neprijateljima Srbije", navode u Gradskom odboru SNS.

2024 © - Vesti online