Nedelja 07.04.2013.
10:36
Vestionline, Beta

Gašić: Pribojavali smo se meča sa Vojvodinom

Pomoćni trener Partizana - Velimir Gašić

"Mi smo se pribojavali ove utakmice zbog problema unutar tima, odnosno povrede Vladimira Lučića i suspenzije Davisa Bertansa. Osim toga i neki igrači, koji su bili na parketu, imali su problema sa povredama, ali je ceo tim pružio maksimalan napor i učinio sve da se izostanak tih za nas važnih igrača što manje oseti", rekao je Gašić novinarima u Beogradu.

Košarkaši Partizana savladali su u hali "Pionir" ekipu Vojvodine sa 88:59 u trećem kolu Superlige Srbije. Gašić je istakao i zamerke na igru tima, ali i dobre strane partije koju su pružili.

"Problem nam je predstavljao preveliki broj izgubljenih lopti i nedopustivo veliki broj promašenih penala. Imali smo i pad u trećoj četvrtini, koji nije dugo trajao, a ono što je jako bitno jeste da je naš skok bio dobar, što je već odavno jedna od najvažnijih stvari u sistemu igre Partizana", dodao je Gašić.

Pomoćni trener šampiona Srbije ocenio je da je Vojvodina dobar tim i poželeo im je sreću u borbi za Jadransku ligu.

Partizan će u sledećem kolu u sredu od 19.30 gostovati Slobodi u Užicu, dok će Vojvodina u Novom Sadu 15 minuta kasnije dočekati niški Konstantin.

2024 © - Vesti online