Subota 06.04.2013.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Bog te čuvao, sinko!

Štedi za slavu: Ranko Majstorović
 

Sakupio je Ranko već 120 evra za pečenicu, obaveznu na slavskoj trpezi u sretnijim vremenima.


- Zahvaljujem se puno mom redovnom donatoru koji me ne zaborvalja. Svakog meseca mi šalje novac kao da sam mu rod najrođeniji. Da je moje dete pitanje je da li bi mi slalo ovako redovno i pazio me. A taj čovek me i ne zna. Zato će Bog dati da on i njegova familija budu zdravi, srećni i veseli i da nikad ni u čemu ne oskudevaju - kaže Ranko, šaljući svoj blagoslov za dobročinstvo koje dobija.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Objašnjava i kako je uspeo da uštedi, u njegovim uslovima, toliku sumu. Na svu sreću, zima je bila blaga i nije morao da dokupljuje ogrev, a bilo je i mnogo padavina pa je voda došla u njegov bunar koji je presušio prošlog leta. Zato neće morati da kopa novi, što bi mu odnelo sav ušteđeni novac.

2024 © - Vesti online