Subota 06.04.2013.
11:08
Vestionline, Beta

Vuković: Da se ne ponovi igra iz Austrije

"Očekujem dobru podršku u Zrenjaninu" - Veselin Vuković

"Analizirali smo sve što se dešavalo na utakmici u sredu, imali smo problematičnih poslednjih 12 minuta, loša odbrana, detalj po detalj i poslednjih 10 minuta bez gola doprineli su da izgubimo i nadam se da se takva igra neće ponoviti", rekao je Vuković na konferenciji za novinare u Zrenjaninu.

Srbija je u sredu izgubila od Austrije u Gracu sa 31:28, a priliku za revanš imaće u nedelju, kada će pd 18,30 časova biti domaćin u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

"Nadam se da će hala biti puna, Zrenjanin je grad rukometa i očekujem dobru podršku. Na prvoj utakmici sa Austrijom u gostima bilo je oko 4.000 ljudi, a navijanje je doprinelo da sudije promene kriterijum i da izgubimo. Analizirali smo celu tu utakmicu i nadam se da se greške neće ponoviti", istakao je Vuković.

Srbija ima dve pobede i poraz, koliko i Austrija, ali je protivnik prvi u Grupi sedam zbog bolje gol razlike.

Kapiten reprezentacije Srbije Momir Ilić rekao je da su "orlovi" kvalitetna ekipa i da ne bi trebalo da bude problema što se tiče plasmana na kontinentalni šampionat.

"Kvalitetna smo ekipa, imamo igru i mislim da neće biti problema i da ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo", rekao je Ilić.

Levi bek Momir Rnić istakao je da očekuje veliku podršku publike iz svog rodnog grada.

"Sigurno će nas čekati teška utakmica. Očekujemo punu dvoranu, dobru podršku sa tribina i da ćemo napraviti veliki korak ka Evropskom prvenstvu", istakao je Rnić.

Srbija će pored duela sa Austrijom igrati još sa Rusijom i Bosnom i Hercegovinom, oba puta kod kuće.

2024 © - Vesti online