Četvrtak 04.04.2013.
17:23
Vestionline, Beta

Vuković: Revanširaćemo se Austriji

Neplaniran poraz - Veselin Vuković

"Imamo priliku da se revanširamo reprezentaciji Austrije već u nedelju. Polažem sve nade u to i verujem da će ovaj sastav u tome uspeti. Poraz svakako nije bio planiran, poremetila su nas isključenja, odbrana u zadnjih 12 minuta, kao i suđenje. Za pobedu nam je potrebno više od dva raspoložena igrača, to nam je u ovom trenutku najbitnije, kako bismo mirni sačekali jun", rekao je Vuković.

Kapiten reprezentacije Momir Ilić rekao je da reprezentacija nema vremena da razmišlja o jučerašnjem porazu u Gracu sa 31:28 i dodao da ekipa mora da pokaže "kvalitet" ako želi da pobedi Austriju u revanšu.

"Prvih 45 minuta imali smo rezultatsku prednost i solidnu igru. Nažalost, ponavljaju se greške koje nam nisu dozvolile da mirno privedemo utakmicu kraju. Ekipa se još uigrava, ali je evidentno da smo bolji od Austrijanaca, što ćemo morati i da pokažemo na terenu ukoliko želimo da pobedimo", rekao je Ilić.

Rukometna reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beogradu, odakle se odmah uputila u Zrenjanin gde će se pripremati za revanš utamicu protiv reprezentacije Austrije.

Revanš utakmica će se igratu u nedelju, 7. aprila u 18.30 u "Kristalnoj dvorani" u Zrenjaninu, koja prima 2.800 gledalaca, a ulaz na meč je besplatan.

2024 © - Vesti online