Četvrtak 04.04.2013.
17:38
Vestionline

Angela Merkel k'o od majke rođena

Angela Merkel nudista
 

Fotografija je navodno nastala kada je Merkelova imala samo 18 godina, a snimljena je kako se šeta sa dve prijateljice koje su takođe potpuno gole. Prema pisanju grčkih medija, koji su je svi redom objavili, nastala u bivšoj Istočnoj Nemačkoj gde je kancelarka odrasla.

Golu Angelu Merkel na Fejsbuk je prvo postavio nemački bend "Kraftfuttermischwerk" uz komentar "Kancelarka je gola. Zamislite!". Međutim, to nije ništa neobično jer je nudizam u to vreme bio vrlo popularan.

Kupačica u italijanskim termama
 

Merkelova još nije reagovala na objavljivanje ove fotografije, ali se zamenik portparola nemačke vlade Georg Štrajter oglasio povodom onih sa odmora na Iskiji. "Fotografije su nastale bez njenog znanja i objavljene su bez njene saglasnosti", rekao je on.

Merkelova je najčešće fotografisana žena Nemačke, kada je u službi, ali su zato porodične fotografije, poput najnovijih sa Iskije, apsolutna retkost.

Ove fotografije, pola godine pred savezne nemačke izbore, pokazuju Merkelovu kako, kao i milioni Nemaca, porodično, provodi svoj odmor, obučena u sportsku košulju i pantalone, s rancem, razbarušena, pored dece.

2024 © - Vesti online