Četvrtak 18.02.2010.
08:28

Survivor: Dve žene u finalu!

Potpuno neočekivano, dve žene u finalu surovog rijaliti-šoua, a još manje se očekivalo da će jedna od njih biti Vesna, koju su mnogi okarakterisali kao najnesposobniju od svih takmičara koji su došli do ujedinjenja.

Ali, Vesna je pokazala veliku izdržljivost u drugoj igri. Trebalo je izdržati što duže na jarbolima koji su bili u vodi, i to u raznim pozama (čučanje, stajanje...).

Posle tačno tri sata i 54 minuta Vesna je ostala jedina na jarbolu. Već u prvom satu igre Njegoš je posustao, potom je Dušan pao u vodu, a na kraju i Aca.

"Ko bi očekivao da će dve žene biti u finalu", prokomentarisala je Vesna, verovatno ni sama još svesna da joj je uspelo ono u šta je malo ko verovao.

U četvrtak je veče odluke - Vesni i Teji u finalu će se pridružiti Aca, Dušan ili Njegoš. Samo jedan takmičar će osvojiti 100.000 evra.

A džip "Nissan Navara" će osvojiti Srđan, Bibi ili Nikola, jer su oni dobili najviše glasova publike.

Finalna epizoda počinje u četvrtak u 21 čas. Po završetku poslednjeg Plemenskog saveta na Filipinima sledi direktno uključenje u studio Televizije Foks gde će, glasovima takmičara (Velikog veća) i publike, biti odlučeno ko osvaja glavnu nagradu.

Glasaće ceo region, a glasovi publike za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi.

2024 © - Vesti online