Nedelja 31.03.2013.
20:24
Beta

Operisana devojčica koja je pala s ringišpila

Foto: Ilustracija

Devetoro prvaka iz Kruševca se povredilo u Sokobanji kada se otkinuo gornji deo malog, improvizovanog ringišpila i srušio na zemlju. Jelena Ivanović, direktorka kruševačke Osnovne škole "Nada Popović", čiji su prvaci povređeni, rekla je da je stanje sedmoro lakše povređene dece stabilno.

Ranije je javljeno da je jedno povređeno dete pušteno na kućno lečenje, a da su ostala odvezena u Dečiju kliniku u Nišu.

"Jedna devojčica je operisana u Kliničko-bolničkom centru u Nišu, operacija je završena, a sedmoro dece je zadržano na posmatranju, njihovo stanje je stabilno, imaju lakše povrede i sutra bi trebalo da budu puštena iz bolnice", rekla je agenciji Beta Jelena Ivanović. Direktorka škole je rekla i da će roditelji odlučiti o nastavku
rekreativne nastave na kojoj je u Sokobanji 90 prvaka kruševačke škole "Nada Popović".

"Na putu sam ka Sokobanji i videćemo da li će neko od roditelja tražiti da se njegovo dete povuče s rekreativne nastave", rekla je ona.

Ranije je javljeno da je povređeno devetoro dece od kojih je jedno pušteno na kućno lečenje. Policija u Sokobanji je rekla agenciji Beta da su pritvoreni vlasnik i
radnik na ringišpilu koji se srušio.

2024 © - Vesti online