Ponedeljak 01.04.2013.
08:00
smedia.rs

Ostavite ga bez teksta: Šta vam treba za nezaboravan seks?

Preuzmite inicijativu - samopouzdane žene više uživaju u seksu
 

Volite sebe

Jako mnogo studija pokazuje da u seksu uživaju žene koje imaju samopouzdanje i umeju da vole sebe. Da bi poboljšali svoj seksualni život, prestanite da razmišljate o kilogramima ili celulitu i preuzmite inicijativu.


Predigra

Poznato je da muškarci ne mogu bez oralnog seksa, a neka istraživanja čak pokazuju da bi se radije odrekli samog seksa umesto tog zadovoljstva. Stoga možete mirno na taj način započeti predigru i nećete pogrešiti. Nemojte žuriti - mazite se i igrajte celim telom i biće mu nezaboravno.
 

 

Striptiz

Skidanje je vrlo izazovno svakom muškarcu, a umetnost je u tome da pokažete lepotu ženskog tela. On neće moći da vam odoli ako napravite nekoliko osnovnih pokreta koje ste videli u puno filmova, a sve to u nekoliko slojeva seksi odeće poput donjeg rublja, samodržećih čarapa, njegove košulje i kravate ili kaputa.


Poza

Vaša najdraža poza je poput vašeg potpisa. Kao što vi pamtite bivše momke po nekim njihovim potezima, tako oni pamte vas. Razmislite u čemu ste dobri i u čemu uživate, pa neka to bude vaš potpis u krevetu. Kad to kažete dečku, sigurno će mu biti zabavno, jer seks i treba da bude samo dobro uživanje i zabava.

2024 © - Vesti online