Ponedeljak 01.04.2013.
08:00
Beta, mondo.rs

"Jat" počeo letnju sezonu

"Jat" će preko leta da leti... svugde
 

"Jat" će za Split poleteti početkom maja sa jednim letom nedeljno i to četvrtkom, a od juna meseca leteće i nedeljom, ponedeljkom i petkom.


Za Pulu "Jat" će saobraćati utorkom, sredom, subotom, i nedeljom, dok će početkom maja poleteti za Dubrovnik i to ponedeljkom, a od juna meseca leteće i sredom, četvrtkom, petkom i subotom.


Kako je najavljeno iz "Jata", ka Ohridu i Solunu, ta kompanija će leteti šest puta nedeljno, a za Tivat i do sedam puta dnevno tokom sezone letnjih odmora.


Zbog interesovanja putnika od početka juna do sredine septembra saobraćaj sa Sarajevom i Skopljem biće obavljan avionom boing 737, umesto ATR-om, sa dvostruko većim brojem mesta.


U saopštenju "Jata" se naglašava da će biti dodatnih frekvencije za Moskvu i Pariz ka kojima je broj letova dupliran, a pojačan je i saobraćaj za Beč i Diseldorf.


Dodaje se i da će kao i prošlog leta "Jat" nastaviti da leti ka Đironi u Španiji, a osim sletanja na aerodrom Hitrou, sletaće i na aerodrom Getvik u Londonu, dok će saobraćaj s Maltom biti obavljan od kraja juna do kraja septembra.


"Jat ervejz" naglašava da putnici tom kompanijom od 31. marta do 26. oktobra 2013. iz Beograda mogu da putuju u 33 evromediteranska grada i 22 zemlje i da u toku letnje sezone obavlja saobraćaj sa 261 frekvencijom nedeljno, a u ponudi je i 68 letova sedmično, koje Jat ima u saradnji sa kod-šer partnerima.

2024 © - Vesti online