Subota 30.03.2013.
20:10
telegraf.rs

"Veliki Brat" pršti od seksa!

Iz godine u godinu pomeraju se granice stida u rijalitiju "Veliki brat"
 

Pogledajte listu najvrelijih kadrova seksa u “Velikom Bratu” smiljenih kod nas, ali i širom sveta.

AVA KARABATIĆ – UROŠ ĆERTIĆ

Dok su u novoj sezoni “Farme” pali prvi poljupci, u “Velikom Bratu” hrvatska starleta Ava Karabatić preskočila je poljupce i već prvu noć se seksala sa ukućaninom Urošem Ćertićem. Starleta je najpre u šou ušla u halterima, a isto veče se zavukla u Urošev krevet, gde ga je “ručno” zadovoljila, dok dešavanja tokom ostatka noći pod pokrivačem nisu jenjavala.

MARIJANA ČVRLJAK – NIKOLA NEMEŠEVIĆ NEMEŠ

Rekorderi u seks-scenama na našim prostorima zasigurno su učesnici prošle sezone “Velikog Brata” Marijana i Nemeš, koji svoju strast nisu skrivali pred kamerama, već su skoro svake noći imali intimne odnose, uprkos tome što su imali spojene krevete sa ostalim ukućanima.

ENA POPOV – MARKO MILJKOVIĆ

Ni u prvom serijalu “Velikog Brata” kod nas publiku nisu izneverili ukućani, a ovaj put su pažnju privukli Ena i Marko koji su se zaljubili u kući i tokom celog emitovanja mazili i ljubili naočigled svih. Naravno, ni seks ispod pokrivača nije izostao, doduše, ne toliko vatren kao u slučaju Marijane i Nemeša.

“VELIKI BRAT” – HRVATSKA

Treba uzeti u obzir i naše susede koji, takođe, nisu odoleli da pred kamerama zadovolje svoju potrebu za seksom i gledaoce zapanjili žestokom scenom. U pitanju su Ante i Tanja iz Hrvatske.

“VELIKI BRAT” – ŠPANIJA

Sve što smo videli u rijalitijima na našim prostorima nije ni blizu nemoralu i skandalu kada pogledate egzibicije koje se dešavaju u “Velikom Bratu” širom sveta. Iz hrpe video-klipova na kojima se ukućani seksaju izdvojili smo one najgledanije i ujedno najzanimljivije.

“VELIKI BRAT” – ŠVEDSKA

Sledeći na listi se našao par iz Švedske koji je sa svojim snimkom oralnog seksa obišao svet i među najpopularnijima je na Jutjubu.

“VELIKI BRAT” – AUSTRALIJA

Vrele scene nisu izostale ni u Australiji, međutim, ovako nešto gledaoci srpskog “Velikog Brata” još nisu imali prilike da vide.


“VELIKI BRAT” – ARGENTINA

Za kraj “Veliki Brat seks-liste” pogledajte najgledaniji seks-video, sudeći po Jutjubu, nastao u rijalitiju u Argentini, koji ima preko pola miliona pregleda.

2024 © - Vesti online