Subota 30.03.2013.
18:37
Alo

Avin tata: Srbi, izvinite zbog moje ćerke

Neodmerene izjave u Velikom bratu: Ava Karabatić
 

Nakon što je Ava Karabatić dala nacionalističku izjavu protiv Srba ("Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru"), oglasio se njen tata Ivica Karabatić, koji je bio šokiran postupkom svoje ćerke. Naime, Ivica ne zna odakle njoj takve rečenice i izvinjava se Srbima sa nadom da Ava neće biti izbačena iz rijalitija.
 

Jako sam uznemiran zbog pisanja medija danas i juče o Avi. Čudno mi je da je ona tako nešto rekla, jer ne samo da nije tako vaspitana, već nema ništa ni protiv koga. Verovatno je bila surovo isprovocirana. Izvinjavam se u njeno ime, ona se izvinjava takođe – rekao je Karabatić za “Alo!”, uz tvrdnju da Ava toliko voli Srbe da čak priželjkuje u našoj zemlji da se uda.
 

Ivica se osvrnuo i na Avinu izjavu da se Dragutin Topić ponaša na određen način "jer je Crnogorac".
 

- Ja stvarno ne znam odakle joj to. Da je bilo kakvu drugu glupost izvalila, ja bih znao kako da objasnim, ali ovo ne mogu, jer mi u kući ne pričamo o tim temama – ističe otac starlete.
 

Podsetimo, skandal se nastavio nakon što je potpredsednik saveta RRA Goran Karadžić za Telegraf.rs dao izjavu u kojoj RRA štiti Avu, rekavši da starleta uopše nije rekla ništa slično u programu.

2024 © - Vesti online