Subota 30.03.2013.
11:52
Vestionline, Telegraf.rs

Gordon ne zaslužuje nikakve negativne komentare iz kluba

Dru Gordon

Podsetimo, trener “crno-belih” Duško Vujošević istakao je da je Gordon ucenjivao klub i da su zato odlučili da ga puste.

"Svaki napad na gospodina Gordona je i nepravedan i neprofesionalan. Jednostavna činjenica je da je Gordonov ugovor prekršen od strane kluba u januaru zbog neplaćanja honorara igraču", istakao je Dafi i dodao:

"Uprkos kršenju ugovora, gospodin Gordon je nastavio da trenira i igra sa potpunim poverenjem. Kao firma koja predstavlja više od 80 igrača širom Evrope na najvišim nivoima, mi smo osetljivi na ekonomske izazove većine klubova. Uz naše puno razumevanje ova specifična situacija postala je nepodnošljiva, pa smo podneli zahtev za oslobađanje gospodina Gordona koje je klub odobrio. Klub se u sporazumu složio da se očuva profesionalno i lično dostojanstvo gospodina Gordona, što je sada takođe prekršeno. Ponosni smo na način na koji se gospodin Gordon ponašao u ime Partizana i on ne zaslužuje nikakve negativne komentare iz kluba", stoji u saopštenju koje je potpisao Bil Dafi.

Gordon je ove sezone u ABA ligi za Partizan prosečno beležio 9,5 poena i 7,54 skokova, a nakon odlaska iz Humske potpisao je za italijanski Dinamo Sasari.

2024 © - Vesti online