Petak 29.03.2013.
21:50
Vestionline, B92

Mudrinski i Pantić van prvog tima zbog štetnih ugovora

Ispao iz tima zbog štetnog ugovora po Zvezdu - Ognjen Mudrinski

Po rečima Slaviše Kokeze "igrači čiji ugovori su štetni neće biti u takmičarskom pogonu". Nije izvesno da li će dva do sada standardna provtimca biti vraćena u tim za subotnji meč.

Mudrinski i Pantić stigli su na "Marakanu" poslednjih dana avgusta, neposredno pošto je na klupi ekipe Aleksandar Janković zamenio Roberta Prosinečkog.

Mudrinski se odmah nametnuo kao strelac 10 golova na 17 mečeva, dok je Pantić pauzirao zbog povrede, pa je odigrao 10 mečeva, uz jedan postignut gol.

Kokeza je u četvrtak izjavio za "Žurnal" da velika većina igrača Crvene zvezde ima ugovore koji su nepovoljni po klub, jer prilikom prodaje i do 50 posto novca ide menadžerima i bivšim klubovima. To je posebno upadljivo u situacijama u kojima su za te igrače isplaćene velike odštete.

Mudrinski je iz Jagodine došao u Crvenu zvezdu za 200.000 evra, a Jagodini je ugovorom obezbeđeno 50 odsto učešća u narednoj prodaji. Pantić je iz rada došao za 360.000 s tim da će klubu sa Banjice biti prosleđeno 35 odsto prihoda od narednog transfera.

Iako je iz kluba nagovešteno da će se ovom temom baviti tek sledeće nedelje, prvi razgovori o reviziji ugovora obavljeni su već u petak, a tek će naredni dani pokazati koliko su uspešni bili...

Crvena zvezda dočekuje Radnički 1923 u subotu od 18 časova.

2024 © - Vesti online