Četvrtak 28.03.2013.
15:50
Nedeljnik

Miškovićeva ćerka: Mom ocu su unapred presudili

U prvom intervjuu koji za medije daje neki član najbogatije srpske porodice, Ivana Mišković Karić, generalna direktorka Delta fondacije i ćerka predsednika kompanije Delta, otkriva da je Miroslav Mišković prihvatio da ga većina Srba ne podržava i da ga ne vole, ali da se nada da će ipak dokazati svoju nevinost.

U Srbiji vlada populizam: Ivana Mišković Karić

''Srpskim političkim životom vlada populizam, tako da su se uvek najeftiniji i najsigurniji poeni mogli dobiti napadom na Miroslava Miškovića i sve imućnije ljude. Moj otac i brat su odlučni u nameri da pokažu da njihove krivice u svemu ovome nema. Imaju osećaj da su unapred okrivljeni i da je ovo 'kazna bez zločina'' '' ,rekla je Ivana Mišković Karić za ''Nedeljnik''.

Ona je kazala da je Miroslav Mišković prihvatio da ga većina u Srbiji ne podržava.

''S druge strane, nije se ni trudio da to promeni nego je jednostavno shvatio da je to tako. Rekao bih 'Normalno je da me ne vole, i da sam ja čitao o nekom Miškoviću sve ovo što se piše da je radio i da radi pa i ja bih o tom čoveku imao loše mišljenje' '', dodala je ona.

''Nikada on (Miroslav Mišković) sebe nije smatrao najačom figurom u Srbiji. Po definiciji on to ne može ni da bude. Država je uvek jača. I najslabija država je jača od najače kompanije. To je tako uvek i svuda'' izjavila je Mišković Karić.

2024 © - Vesti online