Četvrtak 28.03.2013.
13:55
telegraf.rs

Ava: Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Hrvatska starleta Ava Karabatić
 

Nakon što se jedan od njih našalio da bi, budući da je trenutno u Srbiji, umesto kruh trebalo da kaže hleb, Hrvatica mu je besno odgovorila:

- Bolje da ja ne počnem da pričam šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Da je Uroš Ćertić nije zaustavio rečima: “Nemoj o tome da pričaš, zabranjeno je”, ko zna šta bi Karabatićeva još ispričala.

Izgleda da su se nacionalne strasti ozbiljno uzburkale u “Velikom bratu”, jer je Avina izjava usledila nekoliko sati nakon što je Maja Nikolić zavapila: “Ne dajte da pobedi Hrvatica”.

U producentskoj kući “Imoušn” priznaju da im se dogodio propust kod pregledanja materijala, kao i da su Ava i Maja strogo opomenute i da će biti izbačene iz rijalitija ukoliko ponove ovakve izjave.

- Mi emitujemo prenos s kašnjenjem od dva-tri minuta, slučajno se desilo da nam prilikom kontrole snimaka promaknu izjave koje su strogo zabranjene pravilima. Njih dve su ozbiljno opomenute i znaju šta ih čeka ukoliko ponovo izjave nešto slično – biće izbačene iz kuće. Ipak, sigurna sam da se ove teme sigurno više neće pominjati u “Velikom bratu” – kaže Milijana Radević, portparol “Imoušna” za Telegraf.

2024 © - Vesti online