Petak 29.03.2013.
06:03
S. S. - Vesti - Foto: Vesti

Jedina radost u domu Čolića

Bolest usporena: Aleksandar Čolić

Poslednjih meseci, ime koje često pominje u razgovoru sa samohranom majkom Ljiljanom jeste Gvozdena Ekvilo iz Ciriha. Ova dobrotvorka i drugih štićenika Humanitarnog mosta, sve češće pomoć usmerava Čolićima. Nedavno je poslala 100 evra, Aleksandru mušku kozmetiku, a njegovoj majci nekoliko odevnih predmeta.


- Još uvek živimo od Acine minimalne penzije i 100 evra je ogromna para za nas. Za hranu i lekove trošimo sve što dobijemo, pa se Aca veoma obradovao poklonu - pričala je Ljiljana Čolić puna zahvalnosti dobrotvorki iz Ciriha.


A samo dan kasnije javio se Aleksandar, boreći se za dah: - Vlada Petrović iz Pariza nabavio mi je po četiri kutije leka "coenzim lj" i "buspar". To je čovek koga uvek mogu da pozovem i kažem da mi ponestaje lekova i da ih nema u apoteci, pa da on odmah nađe način da pošalje. Hvala i njemu i njegovoj porodici...

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online