Četvrtak 28.03.2013.
11:28
J. A. - Vesti

Šaban oduševio Beograđane (VIDEO)

Šaban Šaulić oduševio u prepunom Sava centru
 

Organizator je skratio binu kako bi ubacio desetak redova sa stolicama, ali je i to bilo malo, pa je Melina, supruga Harisa Džinovića izvisila za mesto. Koncert je počeo pesmom "Verujem u ljubav", a nastavljeno je u ritmu "Dajte mi utjehu", "Dođi da ostarimo zajedno", "Odlaziš , odlaziš".... a publika je od prve pesme bila na nogama.

Sve oči bile su uprte u Šabanovu ćerku Sanelu kojoj su svi čestitali na trudnoći. Stomačić se već vidi, a budući zet Bata Mirković veselio se u društvu svog kolege bivšeg fudbalera Dragana Ćirića i Ljubiše Tumbakovića.

Šaban pevao Petroviću i Kolarovu
 

Hasan Dudić, Saša popović, Suzana Jovanović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Prvi red zauzeli su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Vesna Zmijanac sa verenikom Željkom Rstićem, Snežana Đurišić, Predrag Živković Tozovac i mnogi drugi.

Hasan Dudić, Saša Popović, Suzana Jovanović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
 

Kao specijalni gosti na koncertu su se pojavili Marija Šerifović koju je iz publike mobilnim telefonom snimala mama Verica Šerifović, Haris Džinović i Đani.

Kasnije se već tradicionalno na bini našla i Ana Bekuta. Šaban je posle koncerta priredio žurku u beogradskom restoranu Jezero kojoj su prisustvovali Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, Saša Matić i drugi. Posle pobede naše reprezentacije nad Škotskom, žurci su se pridružili i reprezentativci Aleksandar Kolarov i Radoslav Petrović.

2024 © - Vesti online