Sreda 17.02.2010.
16:08
Vestionline

Đokić: Učićemo od Partizana

Trener košarkaša Radnički Basket Boško Đokić izjavio je da njegova ekipa putuje u Niš na završni turnir Kupa Radivoja Koraća kako "bi učila".

Za istorijski uspeh i plasman na finalni turnir nacionalnog kupa košarkaši Radničkog Basketa "nagrađeni" su duelom sa braniocem trofeja i državnim šampionom - Partizanom. Duel sa "crno-belima" u četvrtak od 18 časova biće sjajna prilika za mlade talente Markovića, Smiljanića, Živanovića...da vide gde se trenutno nalaze u odnosu na najkvalitetniju srpsku ekipu minule decenije.

"Već sam rekao po izvlačenju parova da idemo u Niš da učimo, a kada je tako dobro je da to činimo u meču sa najboljima. Nadam se da će niška publika, koja dobro poznaje košarku, imati šta da vidi i kada je Radnički Basket u pitanju", rekao je Đokić.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća biće održan od 18. do 21. februara u Nišu. FMP Železnik i Crvena zvezda igraju u petak od 20.30, a duel Radničkog iz Kragujevca i OKK Beograda počinje od 18 sati. U subotu se igraju polufinalni mečevi, a finale je u nedelju.
 

2024 © - Vesti online