Sreda 27.03.2013.
23:34
story.rs

Maja Nikolić: Mene i Soraju nema ko da greje u krevetu

Maja Nikolić "zabrinuta" za toplotnu izolaciju sebe i Soraje
 

Žućko Medija je dobio od Velikog brata svežanj novca, i rečeno mu je da ne sme da fali nijedan evro, jer ga neko uvek vreba. Takođe, mora da pazi da ga ne uhvati šef policije. Najpre mora da prebroji novac da bi znao tačan iznos, a njegova obaveza je da svako jutro i uveče pred spavanje broji pare.


- Moram da ih sakrijem u čarapu, kad nema parketa da ga dignem. Za ovo se ide u zatvor - rekao je Dragutin Topić koji je ove nedelje u ulozi Žućka.
 

Soraja Vučelić (Foto: facebook.com)

Veliki brat mu je dozvolio, da ukoliko uspešno izvrši zadatak, može da zadrži 10 odsto od ukupnog iznosa novca. Na pitanje Velikog brata šta misli ko će da motri na njega, Dragutin je odgovorio da će to sigurno biti Aleks Nes.


Dragutin je rekao Velikom bratu da sa klincima ne može da nađe zajednički jezik, ali su zato stariji super i da sa njima ima kvalitetan odnos. Takođe, dodao je da bi voleo da LGBT aktivista Boban Stojanović više priča.


Maja Nikolić je u ispovedaonici rekla da bi volela da uđe u kuću, jer nju i Soraju nema ko da greje u krevetu, aludirajući na Avu koja u kombiju spava sa Urošem Ćertićem.


Maja je takođe navela da joj braća Željko i Žarko nisu simpatični, jer deluju razmaženi i lenji, a sigurna je da devojke iz Srbije ne žele pored sebe takve momke.

2024 © - Vesti online