Sreda 17.02.2010.
14:36
Vestionline

Milan daje novac i Huntelara za Vidića

Italijanski mediji su još pre dve nedelje pisali o tome da bi Milan mogao da napravi ovaj potez, pošto sa Realom iz Madrida vodi veliku bitku u nameri da angažuje Vidića. Srbin bi na kraju sezone u Milanu zamenio veterane Alesandra Nestu i Đuzepea Favalija.

Drama u vezi Vidića i njegove budućnosti na "Old trafordu" ne jenjava. On je zbog navodnog sukoba sa menadžerom Junajteda Aleksom Fergusonom najavio da će na kraju sezone da promeni sredinu. Pored toga, "provlače" se i priče da Vidićeva supruga Ana više ne može da podnese "loše" vreme u Engleskoj, kao i da je srpski reprezentativac već ponudio svoju kuću u Mančesteru na prodaju.

Zvezdino dete

 

Vidić (28) je ponikao u Crvenoj zvezdi, a od 2004. do 2006. godine igrao je za Spartak iz Moskve. On je potom prešao u engleski klub za koji je na 171 meču postigao 13 golova. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 44 utakmice i dva puta se upisao u listu strelaca.

Srbina, koji je prošle sezone bio uvršten u idealnu postavu Premijer lige, želi i Real iz Madrida, koji je već poslao ponudu vrednu 30 miliona funti. Milan je zbog toga morao da pronađe bolje rešenje, pa je pored novca, ponudio i Huntelara, znajući da Ferguson ima problem kada je u pitanju navala, i da često rotira igrače (Berbatova, Runija, Valensiju) ne bi li pronašao pravu kombinaciju. Huntelar je ove sezone dao pet golova na 17 mečeva za Milan, u koji je stigao letos iz Reala iz Madrida. Pre toga se afirmisao igrajući za Ajaks.

Milan je sinoć poražen kod kuće od Junajteda sa 3:2, a gostovanje Engleza iskoristio je i za pregovore u vezi sa Vidićem, koji u 2010. godini još nije odigrao nijedan meč za "crvene đavole". On ima, sada već, "misterioznu" povredu nerva mišića na nozi.
 

2024 © - Vesti online