Sreda 27.03.2013.
10:34
Vestionline

"Orlovi": Pokazali smo da ekipa ima karakter!

Vratili deo poverenja - Branislav Ivanović

"Hvala navijačima što su nas podržali u ovom teškom trenutku po nas i po lošem vremenu. Mislio sam da će ih biti manje posle svega što se dešavalo poslednjih dana. Uspeli smo da na terenu vratimo podršku i pokažemo da, bez obzira što smo mladi, imamo karakter i kvalitet. Iako smo praktično izgubili sve šanse za Mundijal u Brazilu, bitno je da se uigravamo za ono što sledi", rekao je Ðuričić posle meča.

Mladi napadač je priznao da nikada u karijeri nije postigao dva lakša gola.

"Imao sam sreće da se oba puta nađem na pravom mestu u pravo vreme, ali mislim da sam dobro reagovao i postigao pogotke", rekao je Ðuričić.

Kapiten Branislav Ivanović istakao je da je veoma važno što je ekipa uspela da pokaže pravu reakciju posle poraza od Hrvatske.

"Rekao sam da ovi mladi momci imaju kvalitet, a pokazali su da imaju karakter i snagu. U teškim uslovima i pod utiskom poraza u Zagrebu, na teškom terenu, pružili su maksimum. Rekao sam da je pred njima pet do deset godina igranja za reprezentaciju i treba da nastavimo da verujemo u njih", kazao je Bane.

Jedan od najboljih u timu Dušan Basta rekao je da bez obzira Srbija više nije u igri za plasman na SP, uvek mora da se pronađe motiv igranja za reprezentaciju.

"Bilo je teško igrati protiv Škota u uslovima na terenu koji su više odgovarali njima. Međutim, strpljivo smo sačekali šansu, postigli golove i zasluženo trijumfovali", rekao je Basta uz konstataciju da mu odgovara ofanzivna uloga koju je dobio.

Nakon pobede nad Škotskom Srbija ima sedam bodova, a u nastavku kvalifikacija igra na gostujućem terenu 7. juna protiv Belgije.

2024 © - Vesti online