Utorak 26.03.2013.
18:25
Vestionline, Beta

Ferguson: Privatni avioni će vratiti igrače Junajteda

Ništa ne prepušta slučaju - Ser Aleks Fergsuon

Mančester Junajted će u 48 sati igrati dve teške utakmice - prvu protiv Sanderlenda u subotu u Premijer ligi, dok će u ponedeljak igrati ponovljeni meč četvrtfinala FA Kupa protiv Čelsija.

Ferguson bi mogao da odmori glavne igrače za utakmicu sa Sanderlendom, ali želi da se svi igrači na vreme vrate u klub, među kojima Šinđi Kagava iz Japana i Havijer Ernandes iz Meksika.

"Kako se približava završnica sezone važno je da igrači budu sveži. Moja uloga je tako još važnija, jer moram da izaberem prave timove koji će moći kvalitetno da odigraju. Nekada nije neophodno da izaberete najbolji tim, već najsvežiji", rekao je Ferguson britanskim medijima.

"To će biti veliki problem kada se igrači posle dugog putovanja avionom vrate iz svojih reprezentacija, nakon što su odigrali po dve utakmice. Posebno mislim na Ćićarita koji je u Meksiku i Kagavu, koji će doputovati iz Jordana. Zbog toga smo uredili da se neki od igrača vrate privatnim avionima, kako bismo bili sigurni da će stići brzo i bez problema", dodao je on.

Ferguson je istakao da će igrači koji nisu igrali za svoje reprezentacije, kao što su Nemanja Vidić, Gigs, Anderson i Rafael, biti ključni u predstojećim mečevima.

2024 © - Vesti online