Utorak 26.03.2013.
15:57
Vestionline, B92

Jelena: Igrala sam svoju igru i zadovoljna sam

Jelena je do mesta među osam najboljih u Ki Biskejnu došča posle trijumfa nad Rumunkom Soranom Kirsteom sa 6:0, 6:4, i sada je očekuje duel sa Robertom Vinči iz Italije.

"Presrećna sam što sam opet u četvrtfinalu ovde, u Majamiju. Bila je ovo veoma važna pobeda za mene, mislim da sam igrala veoma dobro, posebno u prvom setu. Sorana je bila takođe dobra, ali sam uspela da joj vraćam sve loptice i preuzmem kontrolu", istakla je Jankovićeva i dodala:

"Imala sam malih problema sa servisom u drugom setu, ali sam presrećna zbog plasmana dalje. Generalno sam zadovoljna svojom igrom".

Duel Jankovićeve i Kirstee kasnio je nekoliko sati, pošto su se mečevi igrani pre njihovog odužili.

"Nije lako čekati dugo i sedeti satima. Ali, čim sam izašla na teren bila sam fokusirana od prvog poena i igrala sam svoju igru", naglasila je Jankovićeva.

Jankovićeva trenutno vodi sa 3:2 u međusobnim susretima protiv Roberte Vinči, koja je slavila u poslednja dva njihova susreta.

"Izgubila sam poslednja dva meča od nje, poslednji u tri seta. Nadam se da ću odigrati drugačije nego tada i mnogo bolje, pa ćemo videti. Definitivno će biti to težak meč", rekla je srpska teniserka.

2024 © - Vesti online