Ponedeljak 25.03.2013.
20:52
Smedia

"Gabrijela Spanić je htela da me siluje"

Prelepa venecuelanska glumica Gabrijela Gabi Spanić
 

U prvom intervjuu nakon izlaska iz zatvora Selest je otkrila kako ju je venecuelanska glumica seksualno i psihički zlostavljala.

Na optužbe je reagovala i glumica

- Ona je psihopata i besramna je, a to sam joj rekla i u lice. Nemam ništa protiv gejeva, a da sam lezbejka, to bih priznala - zaključila je ogorčena Gabrijela koja je očajna jer je ubica na slobodi.

- Te noći probudili su me njeni dodiri. Bila sam prestravljena i ustala sam iz kreveta. Pitala me je zašto ne mogu da je volim kao ona mene. Potom se rasplakala i počela da viče da će umreti ako sazna da izlazim s nekim drugim - govori Selest.

S glumicom se, dodaje, nikad nije poljubila i nije znala da Spanić voli i žene.

- Lezbejka sam, ali nisam bila zaljubljena u Gabrijelu - kaže Argentinka. Dodala je kako nije ni pomišljala da će joj Gabrijela ovako smestiti.

- Čim sam pokušala da odem jer nisam mogla da trpim njena maltretiranja, strpala me je u zatvor. Kad je počela da mi se udvara, mislila sam da je to šala. Posle je znala da me dira po kolenima, da me hvata za ruku pred svima i govori da smo ljubavni par, a to mi je smetalo - prisetila se Selest.

2024 © - Vesti online