Ponedeljak 25.03.2013.
15:55
Vestionline

Miha: Poraz od Hrvata najteži u karijeri!

Protiv Hrvata najdraža pobeda i najteži poraz - Siniša Mihajlović

Selektor Mihajlović ističe da je da će ekipa to učiniti tako što će se koncentrisati na meč sa Škotskom koji se u utorak od 20.30 časova igra na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

"Bez obzira na sve što se pojavljivalo u medijima prethodnih dana, verujte da je nama više žao zbog poraza u Zagrebu nego vama. Vi ćete za desetak dana da zaboravite tu utakmicu, a mi ćemo je nositi ceo život", rekao je Mihajlović i dodao:

"Kao što je meni uspeh u Zagrebu 1999. godine bio najdraži u kraijeri, tako je ovaj poraz najteži igračima, ali i meni u igračkoj i trenerskoj karijeri".

Mihajlović je kazao da je sada najvažnije da igrači izbace iz misli utakmicu u Zagrebu i protiv Škotske dokažu da imaju kvalitet.

"Pokazali smo da vredimo protiv Velsa, sat vremena igre protiv Belgije i u drugom poluvremenu protiv Hrvatske. Nisu nas nadigrali, a golove su dali iz naše dve greške. Očekujem da protiv Škotske odigramo dobro, a kada mi igramo kako možemo, onda možemo da pobedimo svakog rivala", rekao je Mihajlović.
 

Selektor je naveo da očekuje neizvestan meč, ali da se nada pobedi.

"Škotska posle smene selektora i dolaska Strahana igra čvrsto, lopta je na zemlji, sa dosta presinga i po tome liče na evropske ekipe. Bitno je da budemo strpljivi, prvi damo gol, a posle toga će biti lakše. Nadam se da će publika doći u što većem broju da podrži ovaj mladi tim da ostvari rezultat. Međutim, čak iako ne bude tako, igramo za Srbiju, znamo šta je naš cilj i učinićemo sve da zabeležimo pobedu", zaključio je Mihajlović, koji protiv Škota neće moći da računa na Aleksandra Kolarova zbog parnih kartona, kao i na povređene Zdravka Kuzmanovića, Aleksandra Ignjovskog i Marka Šćepovića.

2024 © - Vesti online